Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η συγκέντρωση που δεν έγινε









Λοιπόν, ήταν λάθος να ορίσουμε μέρα και ώρα της πρώτης συνάντησης για τη συγκρότηση συλλόγου Γονέων Σκακιστών Αττικής, εκείνο το Σάββατο στις 6,30μμ στην Ερέτρια. Συγνώμη.

Εκτός του ότι άνοιξαν οι ουρανοί... η αλήθεια είναι ότι οι γονείς ήταν απασχολημένοι με τα παιδιά τους και τις επιδόσεις τους, καθώς τα Πανελλήνια Μαθητικά είχαν μπει στην "κρίσιμη φάση" τους
Απολύτως κατανοητό.

Τέλος πάντων, παρά τις δυσκολίες και το λάθος της ώρα και της μέρας, ήταν πολλοί εκείνοι που στη συνέχεια έσπευσαν να εκφράσουν την διάθεσή τους για συμμετοχή, δίνοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Την ερχόμενη εβδομάδα, όλοι εσείς που δώσατε στοιχεία επικοινωνίας, θα λάβετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο τα προσχέδια απόφασης για την συγκρότηση συλλόγου, αλλά και το προσχέδιο καταστατικού.

Παρακαλούμε να τα διαβάσετε προσεκτικά

Στη συνέχεια, θα θέλαμε να μας προτείνετε πότε και πού θα νομίζατε πως θα ήταν ευκολότερο να βρεθούμε για την συζήτηση και τη λήψη απόφασης συγκρότησης συλλόγου, από την στιγμή που είμαστε κατά πολύ περισσότεροι από όσους χρειάζονται για μια τέτοια απόφαση και, στη συνέχεια, για την κατάθεση της στο Ειρηνοδικείο

Εννοείται πως τα προσχέδια προς συζήτηση και έγκριση θα δημοσιευθούν και στο chessparent.
Πάντοτε, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, parentchess@yahoo.gr, αναμένει μηνύματά σας.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου