Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Δεν τεμπελιάζουμε, ετοιμαζόμαστε....








Επειδή έχουμε μιλήσει με πολλούς από σας, επειδή τα καλά σας λόγια και η ενθάρρυνση αναγκαστικά μας δεσμεύουν στην πρωτοβουλία που ξεκινήσαμε από κείνες τις μέρες του Μαθητικού στο The Mall,  είναι υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε ότι, ακόμη κι αν δεν μαθαίνετε νέα μας, εμείς δεν έχουμε πάψει να εργαζόμαστε.

Ηδη, είμαστε αρκετοί αυτοί που μπορούμε να προχωρήσουμε στην συγκρότηση του Συλλόγου Γονέων Σκακιστών Αττικής. Όμως, θα πρέπει να κάνουμε ορισμένες προεργασίες. Ετσι, μελετούμε ένα σχέδιο καταστατικού για την συγκρότηση του συλλόγου. Εχουμε εξασφαλίσει τη νομική βοήθεια που απαιτείται ώστε, στην Ερέτρια (ευελπιστούμε) να μπορέσουμε να δημοσιοποιήσουμε τις αρχές και τους σκοπούς του Συλλόγου, να μαζευτούμε κάπως, να μιλήσουμε.

Επειδή λοιπόν βρισκόμαστε σ' αυτή τη διαδικασία, θα ήταν πολύτιμη οποιαδήποτε συμβουλή, πρόταση, βοήθεια, προβληματισμός... οτιδήποτε θα νομίζατε ότι βοηθά στον στόχο ενός υγειούς συλλόγου που θα προωθεί το μαθητικό και νεανικό σκάκι, θα συμβάλει τη διάδοσή του, θα μοχθεί για την βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής του, θα επιδιώκει τη συνεργασία και συνέργεια με όλους όσοι νοιάζονται γι' αυτούς τους σκοπούς.

Επειδή λοιπόν συγκροτούμε αυτό που κοινώς ονομάζεται "σκεπτικό" ή "αρχές και στόχοι" αυτής της μελλοντικής συνεύρεσής μας, σας καλούμε να μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Μπορείτε να στέλνετε ό,τι εσείς νομίζετε χρήσιμο, έστω και την συμφωνία σας στην οργάνωση του Συλλόγου,  στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

parentchess@yahoo.gr

ευχαριστούμε πολύ, εκ των προτέρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου